Ara

Ara

Montserrat Rull - FogonsA partir de l'any 2010 la nostra empresa familiar va emprendre un camí més àgil i va agafar una nova dimensió. Per fi vàrem baixar de l'àtic de l'antiga casa pairal de «Cal Fernando»... Baixàrem perquè allà tot se'ns estava quedant petit i no podíem donar l’abast a les comandes que ens anaven arribant.

Ho vam fer en plena crisi gràcies a que ens poguérem acollir al Programa Feader/Leader de la Unió Europea i de la Generalitat de Catalunya que ens va subvencionar part de la inversió. Altrament, no hauria estat possible. Cal reconèixer la seva positiva tasca en la creació i modernització de les petites empreses en l'àmbit rural.

Els canvis que van redefinir la nostra empresa a partir de llavors van ser tres: La facilitat d'accés, l'amplitud d'espais i, el més important, l'assumpció de la direcció per una persona jove, el Joel, el més petit de la família i llicenciat en Enginyeria Agroalimentària.

Montserrat Rull - CodonyatAquest és un fet essencial ja que si no hi hagués hagut aquesta perspectiva de futur la mare, la fundadora, Montserrat Rull, gairebé sense adonar-se'n, hauria deixat llanguir l'empresa al mateix ritme que la seva vitalitat i s'haguessin jubilat juntes.
Aquesta aposta pel futur enmig d'una crisi com la que estàvem (i encara estem) vivint ens ha premiat amb una acceptació pels nostres clients dels nous productes que hem anat incorporant al catàleg i, conseqüentment, amb una gradual superació any rere any de la xifra de vendes.

Montserrat Rull - MelmeladaD'altra banda, estem molt convençuts de la qualitat dels nostres elaborats per la senzilla raó que els prestem tota la nostra atenció en el llarg procés que els imposem seguir. Aquest s'inicia amb la compra de la fruita a agricultors de la zona, si pot ser, i si no, al Mercat del Camp, on seleccionem acuradament les millors quant a la seva maduració i sanitat. Segueix amb el procés manual de pelat i trossejat aplicant -hi la nostra major atenció i, aquí cal destacar-hi que, encara que fos només per motius d'estalvi de treball, en aquesta fase ens convé disposar de la fruita més sana possible per tal d'evitar pèrdues de temps en netejar impureses per insectes o per danys per cops, etc. Ve, després, la cocció, sempre sota la nostra atenta mirada i fins aconseguir el seu punt... Montserrat Rull - JoelCal assegurar-nos-en amb una breu consulta al paladar. Tot el que segueix és més rutinari: l'envasament, el bany maria, l'etiquetatge i empaquetat, l'expedició... Tot i així requereix molta pràctica i molta atenció i en això estem.
Ara, som als inicis d’una nova en fase d'ampliació del magatzem de productes acabats per tal d'aconseguir una major estabilitat i un millor aïllament per la seva correcta conservació, un major control i eficàcia en el seguiment de la traçabilitat i una major facilitat d'accés per al transport intern.

Ens importen els nostres clients i volem ser, també, importants per a ells.